lauantai 9. maaliskuuta 2019

LIC Beer Project Coded Tiles

LIC Beer Project Coded Tiles
  • Tyyli: American Pale Ale
  • Alk.%: 5,0
  • Panimo: LIC Beer Project, Long Island City, New York, USA
LIC Beer Projectin suloinen Higher Burnin' veti sen verran tehokkaasti hekumamehut suusta, ettei kauppavahvuinen Coded Tiles enää onnistunut samoissa mitoissa hurmaamaan. Hemmetin hyvähän se tämäkin on, muttei ehkä lähtökohtaisestikaan ihan saman kaliiberin tuote kumminkaan. Mieluusti toki omaan lähikauppaani ottaisin.

Coded Tiles on tosiaan viisiprosenttinen, Cascadella, Citralla ja Simcoella humaloitu DDH APA. Ei sysisamea, mutta selvästi läpinäkymätön kumminkin. Ilmeisesti tätä on tehty myös vähän toisenlaisilla humalakokoonpanoillakin, mutta edeltävän kolmikon löysin tähän hätään useammastakin paikkaa.

LIC Beer Project Coded Tiles
Sameanlaista ananasmehua eli varsin vaaleankeltaista olutta valkealla, kestävällä ja kauniilla vaahdolla koristeltuna. Tuoksu on pehmeän trooppinen, voimakkuudeltaan ehkä odotettua kevyempikin. Hyvin raikas ja nenäänsopiva, erheetön ja houkutteleva. Volyyminuppia vain voisi hieman kaakkoon naksauttaa.

Maku näemmä kuulee kutsuni mun. Tropiikin aromaattinen kaiku hallitsee kokonaisuuden taustakuvaa ja tarjoaa mukavan parin sitruksiselle tanssahtelulle. Lopusta löytyy myös vähän rujomman greippistäkin puristusta ja samalla aromimaailma tuntuu tiivistyvän. Aluksi tuo vähän harmittaa, mutta hemmetin hyvinhän tuo toimii. Onhan tämä loppuunsa aika maittava tapaus, jollaisia soisi kauppavalikoimiin meillekin.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti