maanantai 28. syyskuuta 2020

DEYA Invoice Me For The Microphone

DEYA Invoice Me For The Microphone

DEYAlta lähti maistoon myös tämmöinen Citralla sekä Mosaicilla humaloitu mikki-NEIPA. Mehukkaaksi, pehmeäksi ja intensiiviseksi muotoiltu mainospuhe lunastaakin lupauksensa varsin hyvin, eikä panimon kannattajakunnan kehuskeluja ole syytä ihmetellä. Parin tölkin perusteella on vähän paha mennä sanomaan panimon yleistasosta mitään ihmeellistä, mutta juuri noiden kovien hypehehkutusten vuoksi kuitenkin odottelin vähän ylimaallisempaa menoa, kuin mitä vastaan nyt tuli.

Solidia ja varmaotteista, laatu-NEIPOjen joukkoon kiipeäviä kokemuksia toki, mutta ei mitään sellaista mikä jatkossa ajaisi selvästi ohi muista tarjolla olevista tekijöistä, kuten vaikkapa Dry & Bitteristä, Whiplashista, Frau Gruberista, Cloudwaterista sun muista, mitä vaikkapa Kihoskh tasaiseen tahtiin kaupittelee. Hyvin tasapäistä ja maistuvaa tarjontaa kautta linja kaikilla.

DEYA Invoice Me For The Microphone

Hedelmäisen keltainen, kaunis ja samea olut. Tuoksu on runsas, sisäänsä upottavan trooppinen, vastapuristetun hedelmäinen. Appelsiinin ja aprikoosin hedelmälihan leijailevan liikkeen voi melkein haistaa. Sitrustakin on, samoin kevyttä marjapensaisuutta.

Maku ei tuoksulle kalpene. Mehevä aprikoosin, appelsiinin ja sitruksen liitto, curacaon kuori, hienoinen rypäleisyys, vadelman lehdet ja yleistrooppinen tausta. Nyt jos koskaan kiitän Deyan käyttämää puolen litran pakkauskokoa. Näitä kun siemailisi aina mieluusti vähän runsaammankin tölkkikoon verran. Kesken se silti loppui...

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti