keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Hangaround & Nobody Heruugose?

Hangaround & Nobody Heruugose?

Hangaround & Nobodylta saatu mustaviinimarjojen mummonmehumaisuutta uhkuva Heruugose?-gose yllätti soureja yleisemmin välttelemään ryhtyneen kellaristin. Oluen tuoksumaailma oli niin lähellä aitoa perinnemehuisuutta, että piti ihan jääkaapista lähteä verrokkiaromia hakemaan. Gosen suolaisuus kun ei tässä tapauksessa tuoksuun asti yllä, osoittautui oluen ja aidon viinimarjamehun tuoksut hämmästyttävän pitkään samaa tietä kulkevaksi pariksi.

Mausta sitten gosenkin goseksi erottaa, mutta sehän se olutjuoman tarkoitus tietty onkin. Mustaviinimarjainen, tunnelmassaan luontaisen syvän tuntuinen pääväritys toimii hienosti yhteen oluttyylin suolaisen kirpeyden kanssa ja hiilihapot taas tekevät oluesta hyvin virkeän, jopa raikkaan tuntuisen. Ja vaikka Heruugosea on markkinoitu kesän raikkaana janojuomana, vahvistan sille olevan markkinaa näin glögikaudenkin tunnelmissa.

Hangaround & Nobody Heruugose?

Marjaisan punainen, mummonmehumainen olut kepeällä vaahdolla. Tuoksukin on kuin suoraan viinimarjamehupullon suulta. Sokkona ei ehkä olueksi uskoisi, sen verran raikas ja marjaisa tuoksu kaikkinensa on.

Makukin nojaa sinne samaan suuntaan, mutta hiilihapot ja gosen suolaisuus paljastavat pelin hengen. Hienosti on saatu syksyn mehusato mukaan tämän oluen makumaailmaan. Piti ihan verrata jääkaapin viinimarjamehuihin. Aitoa tavaraa täydessä tunnelmassaan. Siksi tämä niin hyvin toimiikin.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti