torstai 10. joulukuuta 2020

Cool Head Joose Smoosh

Cool Head Joose Smoosh

Tupla- ja riplafruitatut sourit ovat vähän herätelleet jonkin aikaa sammuksissa ollutta innostustani hapanoluiden maailmaan, mutta aika varovasti olen tuota merta lähtenyt kuitenkin kyntämään. Päähesoihin muuttamassa olevan Cool Headin Double Fruited Joose Smoosh Nordic Sour kuulosti kuitenkin sen verran hyvältä sekoitukselta, että sen halusin testata heti kahden purkin voimin.

Mangolla ja passionilla kylvetetty Joose Smoosh nimittäin herätti välittömästi toiveet tuusulalaisten Two Tribesin kanssa mestaroimasta Sour Seas & Sweethearts -mangotyrnisourista. Tuohon tuli ihastuttua reilu vuosi sitten kovastikin, mutta olut katosi lähes samointein hyllystä, kun ensimmäiset purkkini olin sieltä talteen saanut. Aika lähelle Joose Smooshilla päästäänkin ja tämänkaltaista tekemistä hörppii kyllä ihan mielellään.

Cool Head Joose Smoosh

Paksun jaffamainen, käytännössä appelsiinimehulta näyttävä olut nopeasti katoavilla kuplilla. Tuoksu on sitä mitä tölkki lupaa. Kirpeää, passionin täyteistä tunnelmaa.

Maku on niinikään mukavan kirpsakka. Suolainen kirpeys sointuu yksiin runsaan ja aina paksun aprikoosisen, passionisen hedelmäisyyden kanssa. Pätevää tavaraa ja varsin runsasmakuista sellaista. 

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti