perjantai 11. joulukuuta 2020

Thornbridge Zero Five

 
Thornbridge Zero Five

Thornbridgen puoliprossaisen Zero Fiven hinta pääsi yllättämään, joten jo aiemminkin mielessä ollut lenkkioluttesti lähti täytäntöön. Zero Fiven kun sai mainiota Brooklyn Special Effectsiä edukkaammin, reilulla parilla eurolla pottu. Ja kyllähän tuo maiston perusteella oikein sopuisa hinta onkin.

Zero Five on Amarillolla ja Cascadella humaloitu, appelsiinin kuorella maustettu olut on nimittäin varsin raikas, sitrusarominen ja kepeän toimiva kokonaisuus. Sen rungosta löytyy ”low colour ” Maris Otter-, Crystal- ja Munich -maltaita, vahvuutta kertyy mainitut 0,5%. Olut on nautittu erittäin edullisissa olosuhteissa eli iltaisen jouksulenkin päälle, mutta ei sillä liene merkitystä. Niissä merkeissä kun näitä holittomia eniten muutenkin tapaan kuluttaa. Hyvää on ja ostan kyllä jatkossakin.

Thornbridge Zero Five

Kirkas, varsin vaaleankeltainen olut kepeällä vaahdolla. Aika raikkaan näköinen tapaus. Tuoksu on hyvä, aika kepeä, raikas ja pääasiassa sitrusvetoinen.

Maku toistaa tuoksua, joskin sitruksisuudessaan runsaampi. Sitruunaa, appelsiinia, hieman greippiä. Hyvin ohuelti kevyttä, vaaleaa maltaisuutta. Ei makeutta, ei turhia sivukoukkuja. Hyvin raikas, mainio holiton APA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti