perjantai 25. marraskuuta 2022

Himo Saalistus IPA

  • Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 6,9
  • Panimot: Panimo Himo, Bierkkala, Suomi

Viime viikonloppuna tarjoutui mahdollisuus Bierkkalan makutarjonnan tarkastamiseen, kun muut kiireet ajattivat kellaristin kohti Mansesterin rajaseutuja. Taktisesti ajoitettu lounastauko Via Tribunalin aitiopaikoilla mahdollisti luonnollisesti myös viereisessä Himo-shopissa (eng. lust shop) asioimisen.

Muutama ei-hapan uutuus oli lehtereille sitten viimevisiitin päätynyt ja ilmeisesti pari erää on tässä väliajalla ehtinyt jo myydä itsensä loppuunkin. Saalistus kantoi joka tapauksessa hedelmää ja ensimmäisenä maistoon pääsi Sadetuksen tapaan no coasts, no masters -fraasia tunnusteleva Saalistus IPA. Citraa, Mosaicia ja Idaho 7:aa muassaan kantava 6,9-prosenttinen IPA jatkaa himolaisten hyviä esityksiä runsaammin humaltuneiden makujen saralla.

NO COASTS. NO MASTERS.

Citra // Mosaic // Idaho 7

Saalistus on sumuinen kuin syysmetsä, hedelmäinen kuin sademetsä sekä katkero kuin Isometsä.

Himo Saalistus IPA

Vaaleankeltainen, hedelmäisen samea ja valkeavaahtoinen. Tuoksu on sitrushedelmäinen, havuinen ja trooppinen. Hieman herukkapensasta myös.

Maku on hieno. Sameaa, aromaattista, trooppista menoa greippisen havuisella loppurutistuksella kruunattuna. Herukkapensas, vaalea mango, kuiva aromaattisuus... Makuja kerrakseen. Oivallinen IPA.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti