torstai 10. marraskuuta 2022

Cool Head x Adroit Theory Victims of Own Actions Triple NEIPA

Cool Head x Adroit Theory Victims of Own Actions Triple NEIPA

10,5-prosenttinen NEIPA on vahvuudeltaan edelleenkin reilusti oman mukavuusalueeni yläpuolella, mutta kuinka ollakaan, uteliaisuus ylitti taas periaatteelliset rajoitukset. Ihan vaan, koska kiinnosti. Ja miksei olisi kiinnostanut, kun Viikin puutarhapanimon hedelmähyllyllä työreissun lomassa vierailin.

Victims of Own Actions on valmistettu yhteistyössä jenkkipanimo Adroit Theoryn kanssa eli kohtalaisen nimekästä seuraa on oluen taakse vakaata linjaa työstävän Cool Headin kanssa saatu. Tripla-mittoihin kohoava NEIPA saa mauillisen voimansa Galaxyn, Motuekan, Centennialin, Taluksen, Citran sekä Mosaicin massiivisesta yhteensulautuvasta trooppisesta aallosta. Pyöreässä, runsaassa ja makurikkaassa oluessa on hyödynnetty rungon tehoaineena kauran ohella myös laktoosia.

Onhan tällainen vahvuus ja makujen voimajoukko samealla IPA-tyylille aina hieman ylimitoitettua kikkailua, mutta kuten olen aiemminkin päässyt myöntämään, toimii kokonaisuus yllättävän hyvin kaikkeen ennakkoluuloisuuteeni nähden. Hyvin tehty ja tasapainoinen, toki hyvin painokas ja kerrostunut kokonaisuus.

Cool Head x Adroit Theory Victims of Own Actions Triple NEIPA

Syvänkeltainen, sumea ja samea, varsin rehevä näky. Tuoksussa sitrushedelmiä, etenkin mandariinia, mangoa ja passionia. Kypsiä sävyjä, rehevää menoa.

Maku on runsas ja monipuolinen. Tuhti meno on kuitenkin todella hyvin kasassa, vaikka volyymi omaan makuun intensiivinen onkin.

Mandariinia, sitrusta, kypsää ananasta ja passionia. Kypsä, mehukas trooppisuus on monipuolista ja syvää. Paksu kerrostuneisuus ei kuitenkaan äidy raskaaksi, mutta vahvuuden kyllä huomaa viskositeetin ja lämmöntunteen kautta. Painokkuutta on toki vahvuuslukemaan kuuluvasti, mutta juotavuus on hyvällä mallilla. Hyvää poljentoa överimpiin NEIPA-vahvuuksiin.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti