tiistai 20. joulukuuta 2022

Cool Head Fog is Inevitable

Cool Head Fog is Inevitable

Cool Headin väistämätön sumuolut Fog is Inevitable teki talven myötä paluun hieman viritettynä. Tätähän on ollut aiemmin tarjolla Tuusulan aikoina, hieman eri reseptiikkaan nojaten tosin. Kasipinnainen, samea ja sumea tupla-NEIPA esittelee meille vielä nimeämättömän HBC-630 -humalan, joka tarjoilee aromaattisen marjaisia ja hedelmäisiä sävyjä.

Viikkiläistyneen panimon touhuja on tullut maisteltua kuluneen vuoden aikana suurella ilolla. IPA-hommat ovat osuneet omaan makuun todella hyvällä prosentilla ja meno vaikuttaa muutoinkin hyvin ryhdikkäältä.  Erinomaista on tämäkin NEDIPA.

Fog Is Inevitable is Double New India Pale Ale in all of it’s glory. HBC-630 hops is in the centre, this dry and medium yet fluffy bodied delight is a wonderful thirst killer.

Cool Head Fog is Inevitable

Sysisamea, haalean vaaleankeltainen ja hedelmäinen ilmestys runsaalla vaahdolla. Tuoksu on runsas, aromirikas ja mielenkiintoinen. Jopa parfymaattinen. Persikkaa, hauskasti mansikkaa, ananasta ja sitrusta.

Parfymaattinen meno jatkuu maussakin. Limenkuorta, persikkaa ja appelsiinia on runsaasti. Myös raikkaan marjaisia sävyjä, kuten kuivattua mansikkaa ja kuivavadelmaa. Takana ehkä ananasta, lopussa greippisärmäisempää tuntua. Hyvää menoa Cool Headilta taas kerran.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti