torstai 15. joulukuuta 2022

Cool Head Words of Wisdom

Cool Head Words of Wisdom

Belgityylisiä vehniä eli wittejä ei tule kamalan tiuhaan nautiskeltua, vaikka tyylistä kovasti pidänkin. Tarjontaa on toki aika vähäisesti, mutta omaa unohtavaisuutta ja nautinnollisen kapasiteetin rajallisuuttakin tästä ”ongelmasta” saa myös syyttää.

Cool Headilta löytyy kuitenkin tämmöinen korianterinsiemeniä, curaçaon ja Valensianappelsiinin kuorta sisältävä Words of Wisdom Wit. Mukana on myös kamomillaa, mikä etenkin maun puolella tuo vähän turhan teemäiset vibat mieleen, vaikka olut muutoin mallikkaan maistuva onkin.

Cool Head Words of Wisdom

Vaaleankeltainen, kevyen utuinen olut kevyellä vaahdolla. Tuoksussa on mukavaa vehnäisyyden päälle laskeutuvaa mausteisuutta, monisyistä sitrushedelmäisyyttä, kuten appelsiinin kuorta ja limeä. Kutsuva.

Maku on hyvä. Korianterin siemen nousee esiin heti ensisiemauksella. Se yhtyy hienosti yksiin vehnävän maltaisuuden ja pippurisen mausteisuuden kanssa. Taustalta esiin nouseva appelsiininkuorinen, limemäinen pirskahtelevuus kruunaa kokonaisuuden. Kepeä, kesäinen ja hyvänmakuinen. 

Ajan mittaan myös kamomilla valtaa alaa yrttiteemäisellä olemuksellaan. Alkuun se pysytteli piilossa. Ehkä omaan makuun vähän ylimääräinen lisämauste, vaikkei maku siitä varsinaisesti pilalle mene.

Pisteet: 33/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti