keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Cool Head Heart of Gold

Cool Head Heart of Gold

Cool Headin IPA-tarjonta on tullut viimeaikoina tutuksi ja sen taso on puhutellut allekirjoittanutta syvästi. Vastikään ohikulkumatkalla testiin haettu Heart of Gold hälventää Viikinkin alueen sumuisinta verhoa ja tuo länsirannikon voimakkaan tuulahduksen ulottuvillemme. 

Properly bitter, definitely not double dry hopped, kuuluu oluen markkinapuhe, mikä on tänäpäivänä kohtalainen harvinaisuus. Hurjan hyvää.

West Coast DIPA with a golden biscuity malt base and hopped generously with Simcoe, Centennial, Chinook & Cascade. Properly bitter and definitely not double dry hopped.

Cool Head Heart of Gold

Meripihkainen, runsasvaahtoinen ja hieman utuinen olut. Sitrusvetoisessa tuoksussa on myös greippiä, havuisuutta ja hedelmäisyyttä. Hieman keksiäkin...

Maku on hyvä. Karamellinen, keksimäinen maltaisuus toimii hyvin hienoisen pihkaisen ja havuisen vivahteen kanssa. Sitruksinen, lopussa greippisempi yleisväritys pelaa niinikään parahultaisesti yhteen rungon kanssa. Katkeruutta löytyy, muutoinkin mukava länsirannikon tuulahdus modernimpien makujen keskellä.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti