torstai 22. syyskuuta 2016

Tanker Reloaded Session IPA

  • Tyyli: Session IPA
  • Alk.%: 5,7
  • Panimo: TANKER, Vaida, Viro
”TANKERous bisness…”. Enpä tiedä mihin tällä viittaan, mutta toimikoon se tarinan ”koukuttavana” aloituslainina. Naapurin kesäinen lomamatka eteläiseen Viroon toi minullekin päivitettyä tietoa etelänaapurimme räjähdysmäisesti kehittyneestä pienpanimotilanteesta. Yksi suosituksia saaneista tuotteista oli TANKER-panimon hitusen alle kuusiprosenttinen Session IPA, Reloaded. Yleensä saamani suositukset tuppaavatkin kolahtamaan odotetulla tavalla, mutta jostain syystä IPA-maailma on tuonut vastaan monia poikkeuksia ja ”meh” elämyksiä… Muttei tällä kertaa! TANKER Reloaded upposi maaliinsa erinomaisesti ja nostatti sosiaalisen median viestimissä virtuaalipeukun naapurin suuntaan. Nappasin pullon ostsokoriini Hops Unitedissa asioidessani. Toimii…

Tanker Reloaded Session IPA
Meripihkainen, kauniisti vaahtoava ja samea olut. Runsas, aromaattinen ja viettelevän virkeä tuoksu. Tuoretta männikköä, greippistä hedelmäsalaattia ja ehkä vienoa pihkaisuuttakin. Myös jotain kesäistä marjaisuutta ja ehkä pippurisen kajastavaa takapotkuakin.

Maultaan tuoksun kaltainen, linjoiltaan ehkä selkeämmän greippinen, mäntyinen ja taustaltaan hieman yrttinen, runsaamman trooppinen. Jälkikaiussa pihkaa, kevyen keksimäistä mallasta. Rapea, ripeä ja toimiva.

Tuomio: Mukavan selkeälinjainen, puhutteleva ja tuore humalaherkuttelu. Hyvää tekemistä etelänaapuristamme.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti