maanantai 22. huhtikuuta 2019

Cloudwater A•W18 Brewed All Season Pale

Cloudwater A•W18 Brewed All Season Pale
Pilviveteläiset oluet harvemmin pettävät, joten nelipinnainen American Pale Ale oli käytännössä pakko ottaa testiin. ”Avaamatta sameaa”, oli ensimmäinen ajatukseni ja salainen toiveeni, eikä veikkaus ohi taaskaan mennyt.

Neljään prosenttiin on saatu hieno annos makujen runsautta ja hedelmäisen pehmyttä tuntumaa. Sameiden humalajuomien aikakausi tarjoaa miellyttäviä makuelämyksiä myös kevyemmissä vahvuuskissa, mikä on mielestäni todella hieno asia. Tällaista vain lisää kesää vasten.
Our season-long Pale Ale is a beer for everyday moments, whether it's conversation with friends or quiet relaxation after work, and aims to provide balance between bold flavour and easy drinkability. It's full of rounded tropical fruit flavours with a soft juicy finish and low bitterness.
Cloudwater A•W18 Brewed All Season Pale
Asiaankuuluvan samea, valkoisen vaahdon korostama olut. Tuoksussa sitrusta ja runsasta, vaaleaa trooppisuutta. Eipä paljon muuta, eikä kyllä tarvitsekaan.

Maku toistaa tuoksua. Hemmetin hyvää siis. Siinä on syvyyttä ja hedelmäistä runsautta. Pehmeä trooppisuus toimii eikä sitruskaan mahdottomasti kipakampaa puoltaan esittele. Hyvin leijaileva ja aromaattinen elämys. Vahvuutta ei maun puolesta arvaisi. Todella onnistunut veto.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti