sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Hangaround & Nobody Pekka Souri

Hangaround & Nobody Pekka Souri

Hangaround & Nobodyltä tuli kesää vasten uutta souria ihmeteltäväksi. Tätä passionilla ja aprikoosilla maustettua, suht mehevänlaista Pekka Souria on näet ollut saatavilla jo jokusen kesähetken. Melko räväkän etiketin taakse kätketty olut on nostattanut ainakin omassa sekalaisessa mediakuplittumassa kohtalaista kuohuntaa, mikä lienee ollut tarkoituskin.

4,3-prosenttisen hapanoluen nimiviittausta ei varmastikaan tarvitse kauaa miettiä ja etikettiin painettu tarkennus Passionfruit and apricot sour that keeps you on the night line” viimeistään alleviivaa innoistuksen lähteen. Sitä tarina ei kuitenkaan kerro, onko Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja, aikoinaan Yölinjalla-radio-ohjelmastakin tuttu Pekka Sauri saanut tribuuttioluensa rehdin fanituksen, vaiko vain sattumalta sopivan sanaleikin ansiosta. Oli miten oli, Pekka on tuotteesta ilmeisen tietoinen ja Twitterin perusteella myös saanut oman osuutensa tölkkilähetyksen muodossa.

Hangaround & Nobody Pekka Souri

Mehevän oranssinen, aika hedelmäisen näköinen olut. Sameaa on, vaahtoaakin ihan kivasti. Tuoksu on oikeastaan sekoitus aprikoosi-Pilttiä, sitrusmyötäistä happamuutta sekä mangopyreisyyttä. Vähän jotain marjaisenkin tapaista nenään nousee.

Maku on aikas mukava, vaikken suuri sourien ystävä olekaan. On kivaa kirpakkuutta, melko pyremäistä, mehevää passionia, aprikoosuutta ja sitrusta. Jälkimaussa suuhun nousee myös lapsuustraumojen aprikoosikiisseliä, mikä ehkä vähän kalvaa, mutta onneksi sekin peittyy nopeasti runsaamman hedelmäaallon ja happamuuden korostuvaisuuden alle. Varsin hyvä.

Pisteet: 34/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti