sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Tired Uncle Hazy Uncle

Tired Uncle Hazy Uncle

Muuramen K-Supermarket yllättää aika-ajoin oluttarjonnallaan ja myös muulta ruokapuolelta löytyy aina vähän spessumpaa kuriositeettia varsin hyvällä prosentilla. Oluthylly on nimikemäärältään melko tiivislukuinen, mutta pikkukunnan kaupaksi varsin hyvin koottu ja aina paria näillä leveyksillä vähän yllättävämpääkin tuotetta tarjoileva. Esimerkiksi Whiplashia on ollut tarjolla jo useamman tuotteen verran ja kauppias tuntuu tykästyneen mm. Fat Lizardin ja Cool Headin tuotantoon.

Tired Unclea ei ole kamalasti tullut meilläpäin vastaan, kuten Palokasta haetun Galaxoidun lippulaiva-NEIPAn kohdalla mainitsinkin. Muuramesta näitäkin sitten löytyi ja koska tuo tuunattu versio kehutusta Hazy Unclesta kolahti sen verta hyvin, piti myös oluen perusversio käydä hakemassa talteen. Supisameaa ja mehevää menoahan tämä taas maistajalleen tarjoili, mutta Galaxy-versiointi oli kuitenkin enemmän makuuni.

The Hazy Uncle New England pale ale is a hazy, very aromatic and fruity pale ale that focuses on juicy aromas, appearance and mouthfeel. Unlike the traditional American IPAs, the Hazy Uncle New England pale ale is not very bitter, but extremely aromatic. Made with a combination of English malts, flaked wheat and oats and a massive amount of two of our favorite aroma hops, Citra and Mosaic, this beer is an excellent representation of the style, with strong notes of mango and peach in the aroma and flavor, and a very juicy mouthfeel.

Tired Uncle Hazy Uncle

Sameanlainen, ei kuitenkaan sysihazy olut nätillä vaahdolla. Tuoksu on tuhdin mangoinen, trooppisen aprikoosinen ja sitruksinen. Hienoisen mehevää ja hedelmälihaisaa tunnelmaa.

Maku ei aivan tuoksun mukavuuteen yllä, mutta syvälle tropiikkiin se kuitenkin johdattaa. Mangoa, aprikoosia ja muita kiviksisiä hedelmiä, sitrusta ja lopussa vähän kitkerääkin hedelmää, joskaan ei katkeron muodossa. Varsin hyvä, joskin Galaxypommi upposi itselleni tätä paremmin.

Pisteet: 35/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti