keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Hangaround & Nobody Nobody 2.0

Hangaround & Nobody Nobody 2.0

Hangaround & Nobodyn kohu-NEIPAt saivat vastikään täydennystä Nobody-version humalapäivityksen muodossa. 2.0-lisämerkinnällä kulkeva uusi Nobody on alkuperäisestä poiketen saanut moottorikseen Citra-humalan, kun jo pari vuotta kansaa hurmanneen alkuperäisversion kuivahumaloinnissa virtasi Centennialin lait. Modattu versio on levinnyt Jyvässeudulla jo ilmeisen mukavasti tarjolle, kun kerta Prismankin hyllystäkin tavaraa löytyy.

Citra-huminan takaa löytyy myös sopuisa annostus Mosaicia ja Azaccaa. Onhan se taas hyvää, vaikka muutoksen järkevyyttä etukäteen päissäni vähän pohdiskelin, kun eipä siinä vanhassakaan korjauksen paikkaa oikein tuntunut olevan. Oluthommissa on kuitenkin mentävä eteenpäin, koska kuluttaja voi kyllästyä toistoon. Muutos ei onneksi muuta tapauksen luonnetta minnekään, vaan HNB:n NEIPA-duo nauttii huomiotani ihan entiseen malliin jatkossakin.

Radical Neipa for all the Nobodies. Double dry hopped with Citra. One beer, two brothers, the only difference is the dry hopping. Hops: Mosaic, Azacca and Citra.

Hangaround & Nobody Nobody 2.0

Sysisamea, haalean keltainen, vähän väritön näky valkealla vaahdolla. Tuoksu on alkuun yllättävän mieto, ihan tuntuvissa mitoissa kumminkin. Ajanmittaan tunnelma avautuu, aromaattisuus pääsee kunnolla irti. Sitrusta, greippiä ja niiden hedelmälihaa, takana melko mehevää, kypsää trooppisuutta, mutta pienemmässä roolissa.

Maku on tuoksuakin runsaampi, sitrusvetoinen ja taustaltaan aromaattisen trooppinen, mehevä, kypsän hedelmäinen. Aprikoosia ja mangoa, päällä sitrusta, greipin kuorta ja limeä. Sameaa ja trooppista menoa.  

Hyvää jatkoa nimikkosarjalle, vaikka haikein mielinhän perus-Nobodystä luopuu, mikäli se tämän myötä jää unholaan. Nyt on vähän lähdetty korjaamaan jotain, mikä on edelleen soiva peli, mutta onneksemme korjausliike pitää tason totutunlaisena.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti