perjantai 6. marraskuuta 2020

Toppling Goliath Pompeii IPA

Toppling Goliath Pompeii IPA

Tasavahva ja puhutteleva Toppling Goliath -sarja saa jatkoa myös tämän kolmannen IPA-tyylittelijän puolelta. Pompeii IPA on valmistettu kunnioittamaan tuhkan alla hautautuneen italialaiskaupungin kaivauksilta paljastuneiden, taidokkaasti viimeisteltyjen mosaiikkipintojen tarinaa. Olut onkin luontevasti humaloitu Mosaicilla ja se uppoaa sinne suht utuisten ja aromeiltaan runsaiden IPOjen kirjoon. Loistava esitys tälläkin kertaa ja vaikuttaisi siltä, ettei Toppling Goliathin nimi suotta ole olutkansan huulilla pyörinyt.

Influenced by the preserved mosaics buried under the ash of Mount Vesuvius, Pompeii is our single hop mosaic IPA. It houses mango and pineapple flavors with a medium-bodied feel and bright tones to tantalize the palate. This IPA style beer is best paired with curried dishes and Thai cuisine featuring shellfish.
Toppling Goliath Pompeii IPA

Utuisen mehukas olut kepeällä vaahdolla. Väritys on totutun keltainen, ihan nätti tämäkin vaikka vaahto hieman alhaiseksi jääkin. Tuoksu tarjoilee taas viidakon lautasella. Mangoa, sitrusta, mandariinia ja vähän ananastakin.

Maku on tuoksun mehukas ilmentymä. Sama hedelmäkirjo tanssahtelee kielenpäällä kuin mitä nenäkin esiin poimi. Aika mehevää ja runsasta, mutta myös virkistävän hedelmäistä. Toimii kyllä tämäkin, varsin hienosti vieläpä.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti