tiistai 10. marraskuuta 2020

Other Half Polite Clap

Other Half Polite Clap

Kolmas Jyväskylään rantautunut Other Halfin olut olikin sitten ei-niin-trendikkäältä kuulostava Pils, jonka itse kyllä otin varsin mieluusti maistettavaksi. Kuinka taittuu juissia uhkuvia IPOja tekevältä kohupanimolta rapean railakas ja selkeäpiirtoinen lagerolut? Varsin hyvin, itse itselleni vastatakseni. Polite Clap on tosiaan newyorkilaisten viisipinnainen saksalaistyylinen Pils, joka on humaloitu Hallertau Mittelfruhilla ja Tettnangerilla – ilmeisesti myös Perlellä, jonka läsnäolo kuitenkin vaihtelee lähteestä riippuen.

Other Half Polite Clap

Kauniin keltainen, kevyen utuinen ja mallikelpoisen, erittäin kestävän vaahdon kruunaama olut. Tosi kaunis, vaikka piripintaan pakattu tölkki hieman säikäytti oluen tullessa avausnarautuksella vähän turhan innokkaasti sormille. Tuoksu on pilsiksi aika pehmyt, joskin toimiva. Vaaleaa mallasta vasten nousee ruohoista, hieman yrttistä ja vähän kukkaista humalaromia.

Maku on särmikkäästi, purevampi ja enemmän omaan mieleen. Vaalea mallasrunko on ehkä vähän korostuneen oloisesti esillä, muttei äidy liian vallitsevaa roolia huvittelemaan. Purevaa ruohoisuutta, kukkaista kaikua ja vähän yrttisyyttäkin. Aika napakka paketti, eikä ollenkaan hassumpi Pils trendipanimon tai kenenkään muunkaan linjastolta.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti