keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Other Half DDH Baby Diamonds

Other Half DDH Baby Diamonds

Other Halfeja saatiin Palokan Citymarketin Powered by Pien -kaappeihin kolmen oluen verran. Tämä Baby Diamonds oli ilmeisesti se ensimmäisenä loppuun myyty tuote.

Omani sain talteen varsin täpärästi, sillä viimeinen purkki oli kadonnut hyllystä seuraavan viisitoistaminuuttisen aikana – itse olin tuossa vaiheessa vielä HeVi-osastolla kauppakierrostani tekemässä. Täpärälle siis meni, joten onnekseni olin suunnannut ensitöikseni olutosastolle ennen muita ostoksia.

5,5-prosenttin olut osoittautuikin varsinaiseksi timantiksi, enkä ihmettele että se kolmikosta kaikkein eniten kansaa kiinnostikin. Amarillolla ja Galaxylla tuplakuivahumaloitu Session IPA on nimittäin todella runsasmakuinen ja mehevä kokonaisuus, jonka myötä panimon taika alkaa avautumaan vähän varovaisemmin innostaneen Forever Everin jälkeen.

Lisää kuvateksti

Hyvin samea kokonaisuus on varsin tuhdin näköinen. Kuin hedelmälihaa pursuava ilmestys. Tuoksu on mehevän mangoinen, sitruksinen, passionin täyteinen. Mehukas ja runsas. Mandariininen.

Makukin on mandariininen. Se hyppää syliin ensimaistolla. Mehukasta menoa, jossa myös mangolla ja passionilla on osansa. Sitrus terävöittää läsnäolollaan ja karheuttaa jälkiliukua. Hyvin runsas ja nautinnollinen esitys.

Pisteet: 40/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti