sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Toppling Goliath Pseudo Sue

Toppling Goliath Pseudo Sue

Toisena tutustuttavana Toppling Goliathin dino-oluena oli King Suen kevyempi serkus eli niinikään Citralla humaloitu Pseudo Sue. 5,8-prosenttinen APA on myös noin kahden ja puolen kuukauden ikäinen yksilö, joka pitää puolensa samaan tapaan kuin King Suekin – mehevän aromaattisena ja miellyttävänä.

Suethan on nimetty tähän saakka suurimman löydetyn Tyrannosaurus rex fossiilin mukaan, mikä on jo itsessään aika mahtipontista. Tölkkien kuvituksessa onkin jotain jännän kiehtovaa, eikä se minusta kovinkaan paljoa sisällönkään tarjonnasta valehtele. Iskevää tavaraa alusta loppuun ja kyllähän nämä ovat kehunsa ansainneetkin.

Toppling Goliath Pseudo Sue

Utuavaa sumeampi, hedelmäisen keltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on mukavan mehukas, raikkaan hedelmäinen ja luontevan trooppinen. Sitrusvärejä on paljon, samoin vaaleaa hedelmäisyyttä mangon ja kevyemmän passionin menoin.

Maku on mehukasta nektaria tulvillaan. Kuin trooppinen allaspäivän virkistys etelän lomalla eli sitrusta, mangoa, passionia ja muita tuoreita viidakon makupaloja lasin täydeltä. Erinomainen kokonaisuus. 

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti