keskiviikko 26. lokakuuta 2022

RPS The Kaleidoscope ESB

RPS The Kaleidoscope ESB

  • Tyyli: Extra Special Bitter (E.S.B.)
  • Alk.%: 5,4
  • Panimo: RPS Brewing, Kuopio, Suomi

RPS:n brittihenkisen syysuutuuden äärellä nähdään kauniita muotoja. Kreikan osaajat tietää, muut epäilevät blogistin ajatusmaailman selkeyttä. Eeäsbeetä on Kuopiossa joka tapauksessa pantu ja välittömän vertailuasetelman aiheuttama kirjainyhdistelmä on painettu myös oluen nimeen. Siikaniemessä ei selvästikään leikitä ja luotto tuotteeseen on vahva.

Ja hienostihan tuo tuntuu toimivan. Kauppavahvuuksiin sovitettu The Kaleidoscope on hyvin tasapainoinen ja tyylikäs, brittitunnelmainen esitys, josta löytyy pehmeän maltaisuuden, hennon paahteisuuden sekä tunnelmaa täydentävän hedelmäisyyden ohella lajiin kuuluvaa katkeruutta ynnä muita tarkempaan arvioon listattuja nyansseja.

RPS The Kaleidoscope ESB

Ruskeahkon meripihkainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksussa runsaanlaista hedelmäisyyttä, kevyen paahtunutta, mittavamman keksistä maltaisuutta sekä kevyttä yrttisyyttä.

Maku on hyvä. Hedelmäestereitä on esillä hyvin, myös kevyttä kuivahedelmää löytyy. Keksimäinen, kevyen paahteinen maltaisuus tarjoilee mukavan rungon tälle suht syvälinjaiselle brittitunnelmoinnille. Taustalla hentoa pähkinää, lopussa yrttisempää otetta. Katkeruutta on annosteltu sopivasti. Tyylikäs kokonaisuus.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti