lauantai 22. lokakuuta 2022

Vibrant Forest Black Forest

Vibrant Forest Black Forest

Vibrant Forest on ollut omaan makuun mukava tekijä, joten rohkenin kesän riennoissa testaamaan heidän kauppavahvaa mustametsä-portteriaankin. Tyylilajin optimia maltillisemmasta vahvuudestaan huolimatta olut tarjoileekin hyvin runsasmittaista makukirjoa paahteisen maltaisuuden, tumman suklaan sekä kahvin ohjastamana. Meno suorastaan yllätti voimakkuudellaan, jossa ohuempi runko jää jossain määrin jalkoihin.

Vibrant Forest Black Forest

Tummanpuhuva olut runsaalla vaahdolla. Tuoksussa runsasta paahtomaltaisuutta, kahvia ja tummaa suklaisuutta. Kuiva, puumainen ja voimakas. Aika vaikuttava paketti näihin vahvuuksiin.

Maku nojaa tuoksuun, mutta on aavistuksen monipuolisempi. Paahtomaltaisuus, tiukan kahvinen olemus ja tumman suklaan taustaväre muodostavat oluen rungon. Jälkipuolella esiin tulee myös pientä kahvihedelmäisyyttä, marjaisuutta ja puumaisuutta.

Makumaailma on voimakas, kuivaluonteinen ja sitä myöten vähän kärkäs. Pyöreyttä soisi lisää, mutta näihin vahvuuksiin suoritus on kyllä aika optimi. Makupuoli on vain viritetty turhankin runsaaksi tasapainon suhteen. Mutta eipä pääse ainakaan valittamaan, noitteiko kauppaportterista makua löytyisi.

Pisteet: 35/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti