torstai 8. joulukuuta 2016

Radbrew Beer Necessities

Radbrew Beer Necessities
  • Tyyli: American Pale Ale
  • Alk.%: 4,7
  • Panimo: Radbrew, Kaarina, Suomi

Kaarinalaisten invaasio näkyi yltäneen syksyllä jo Palokan korkeudelle, jossa tarjolla oli useampiakin Radbrewn tuotoksia. Napsakan rennosti humaloidut oluet tuntuvat olevan panimon ominta alaa, joten valintani osui jälleen kerran hauskasti etiketöityyn Beer Nesessities APAan. Panimolta saamani tiedon mukaan oluen humalakattaus elää erästä toiseen ja tällä kertaa mukaan on saatu hyvä kattaus Warriorin, Centennialin, Simcoen sekä Mandarina Bavarian muodossa. Beer Necessities oli alkujaan panimon ensimmäinen pullote, joka löysi tiensä yksinoikeudella hyvistä olutvalikoimistaan tunnetun Kupittaan Citymarketin hyllyyn. Monopoli lienee sittemmin jo purettu, kun olutta oli Jyväskyläänkin eksynyt. En valita, hyvää ja raikasta menoa pullon täydeltä.

Radbrew Beer Necessities
Radbrew Beer Necessities
Kellertävän oranssinen, kauniisti vaahtoava olut. Tuoksu on monipuolisen hedelmäinen, hivenen pihkainen ja hentoa karamellia antava.

Maultaan ryhdikäs, mukavan pureva ja kaikessa keveydessään runsasmakuinen. Lopussa napakkaa greippisyyttä, alkupuoliskolla sen sijaan pirteää, trooppista hedelmäisyyttä sekä vaaleahkoa maltaisuutta. Takapotkussa vienoa yrttisyyttä sekä hyvin kevyttä mausteisuutta. Kepeä, virkistävä, hyvä.

Tuomio: Hyvä ja virkeä kauppa-APA.


Pisteet: 33/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti