tiistai 26. helmikuuta 2019

Etukoodi Kihoskh-verkkokauppaan


Kaupallinen, mutta yleishyödyllinen yhteistyö
Laitetaan tämä sosiaalisissa medioissa jo useampaan paikkaan jaettu tieto blogiinkin, niin Googlekin löytää sen hieman vaivattomammin.

Eli tanskalainen laatuoluisiin ja vähän muihinkin juomatuotteisiin panostava olutkauppa muistuttelee itsestään pienen kampanjan muodossa. Mukavan tiuhaa tahtia mielenkiintoisia pieneriä valikoimiinsa lisäävä kauppa haluaa tarjota palveluksiaan myös suomalaisille olutharrastajille, joten laitoimme jakoon pienen etukampanjan. Kihoskhin Steen muotoili asian näin:

Get 2 free Kihoskh beers on your next order, just type 

“Olutkellari&KIHOSKH”

in the comment at checkout.

Eli kirjoittamalla Olutkellari&KIHOSKH  tilauksen lisätietokenttään, saa pakettiinsa kaupantekijäisiksi kaksi Kihoskhin ja Mikkellerin yhteistyöolutta. Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun saakka, joten kukin voi tutkailla itselleen parasta tilaushetkeä kaikessa rauhassa. Uutuuksia nimittäin tippuu linjoille harva se päivä.

Puoti muutti joku aika sitten hinnoitteluaankin, jonka myötä toimituskulut Suomeen laskettiin varsin edulliselle tasolle:
UPS tuo paketin kotiovelle 13€:lla (99DKK) ja yli 107€ (799DKK) tilaukset laitetaan matkaan ilman rahtikuluja.Toimitusaika on noin viikon kantturoissa.
Kööpenhaminassa vierailevan kannattaa myös muistaa Kihoskhin kivijalkakauppa ja baari Vesterbrota halkovan Sønder Boulevardin varrella osoitteessa:

KIHOSKH

Sønder Boulevard 53
1720 Kööpenhamina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti