maanantai 23. maaliskuuta 2020

Cool Head Haziness

Cool Head Haziness
Haziness is our Session IPA showcasing Galaxy, Vic Secret and Nelson Sauvin hops. We get a lot of refreshing ripe pineapple, pine and grapefruit peel from this one. Store cold, don't age, drink fresh!
Cool Headin sameat kauppa-IPAt ovat kolahdelleet makuhermoon varsin hyvällä prosentilla ja samaa linjaa jatkaa myös tämä siniviolettietikettinen Haziness. Galaxyn, Vic Secretin ja Nelson Sauvinin mentoroima olut tarjoileekin varsin hedelmäisen ja aromirikkaan elämyksen, jollaisia löytyy tänä päivänä muutenkin runsain mitoin ja jollaisia nautiskelee tänä päivänä mieluusti runsain mitoin. Toimivaa mehuttelua siis.

Cool Head Haziness
Samea, vaalean hedelmäinen ja kaunisvaahtoinen ilmestys. Aromaattinen tuoksu allekirjoittaa ulkonäön vaatimukset rutiinilla. Tropiikin hedelmää puskee esiin hyvin ja hyvin mehumaisessa, sitruksisen pirteässä muodossa. Greipin kuorta, perkeleen havuja ja mangomaisia menoja.

Ja makuhan jatkaa siitä mihin tuoksu meidät johdatteli. Melko mangomaisen, ananaksisen ja aprikoosisen mehukas, reilusti sitruksen kuorta ja kourallisen havuja mukaan saava maailma toimii vallan mainiosti. Aukoton, runsas ja mehevä. Kelpaa nykyään ruokakaupassa asioida, kun tuoreita hedelmiä löytyy myös olutosastolta.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti