sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Beerbliotek Here Comes The Sun #264

Beerbliotek Here Comes The Sun #264
  • Tyyli: New England Pale Ale
  • Alk.%: 4,8
  • Panimo: Beerbliotek, Göteborg, Ruotsi 
Spring into action, grab a beer - Guaranteed satisfaction, have no fear - This verse is silly, that is true - But we got you to read it, so jokes on you.
Beerbliotekin tuotteita en olekaan hetkeen nähnyt, joten kohtaaminen Paavolan konsulttikaapistolla oli mieluisa yllätys. Alkujaan keväthankiolueksi valmistuttu Here Comes The Sun sopi meneillään olevan kuratalven nostattamaan kevätauringon odotukseen sen verran oivallisesti, että valinta päätyi varsin yksimielisesti siihen. Nykyään tätä tuplakuivahumaloitua, luontaisen sameaa ”Modern Pale Alea” aletaan valmistaa jo alkutalvesta, koska ilmeisesti ruotsalaisetkin kaipaavat pientä valonpilkahdusta kaamoksensa keskelle. Ehkemme lopulta olekaan niin erilaisia.

Beerbliotek Here Comes The Sun #264
Vaaleankeltainen, utuava ja valkean vaahdon kruunaama olut. Tuoksu on vaalean trooppinen, sitrushedelmäinen, kevyt ja raikas. Kääntyy kuivaan, ei mehukkuutta. Toimiva paketti.

Maku sukeltaa hieman tuoksua syvemmälle tropiikin vaaleamman pään hedelmäisyyteen. Sitrusta löytyy edelleen runsaanlaisesti ja lopussa se puraiseekin aika kivalla tapaa. Jälkimaussa on myös hienoista yrttiä ja greippiäkin, lopetus on melko kuiva ja napakanlainen. Taustan hedelmäisyys on hitusen mehukasta, muttei makeaa. Varsin mainio.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti