perjantai 12. tammikuuta 2024

Brewski x Monkish I'm Monk-ish

Brewski x Monkish I'm Monk-ish

Tammikuinen Barski oli mukavan rauhallinen, joten piipahdin sisään mannertenväliselle kollabolle. Helsingborgilaiset olivat saaneet vieraita Kalifornian nimekkäältä Monkishilta ja kohtaamisen lopputulemana syntyi 6,5-prosenttinen Citralla, Simcoella, Mosaicilla ja Sabrolla humaloitu NEIPA.

Kaivopihalta olisi löytynyt parit muutkin Monkishit, mutta jätin ne toiseen kertaan arki-iltaan hieman jyrkkien vitamiinilukemien vuoksi.

Brewski x Monkish I'm Monk-ish

Mehukkaan samea, hedelmäisen keltainen olut. Tuoksussa vahvaa persikkaa ja muita ns. kivekkäitä tropiikin hedelmiä, kuten persimonia. Myös sitrusta, limempää pirteyttä sekä reilu häivähdys kookosta, joka voimistuu ajan mittaan. Aika pehmeä, varsin runsas.

Maku on smooth eli pehmeää ja runsasta mehua on tarjolla. Ei silti liian raskas, vaikka hieman öljyinenkin trooppisuus ihan välipalasta käykin.

Mangoa, persikkaa ja -monia (heh), hyvä annos sitrusta eri muotoineen, lopussa limeäkin. Taustalla lisäpehmeyden tuntua tuovaa kookosta. Aika yltäkylläisen trooppinen. Ei ehkä ihan sitä hekumaa, mitä olen Monkishilta viimekuukausina päässyt päähesan olutravintoloissa kokemaan, joskin pätevää onkin.

Pisteet: 38/50 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti