maanantai 17. kesäkuuta 2019

Wylam Sleepwalking Into Dystopia

Wylam Sleepwalking Into Dystopia
  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 6,5
  • Panimo: Wylam, Newcastle upon Tyne, Englanti
Wylamin tuotteet kiinnostavat aina ja niinpä niitä tuli hankittua Kihoshkista lukijoillekin edukkaan yhteistyön myötä. Sleepwalking into Dystopia edustaa luonnollisesti samean mehukasta ja aromirikasta New England IPA -kastia, jossa taikojaan tällä kertaa tekevät Idaho 7 (T90), Azzeca (T90) ja Citra (cryo) -humalat. Mitäpä tuohon enää lisäämään, on aika tiukkaa tavaraa taas kerran ja suositus NEIPA-lovereille on vahva.
Follow the dehumanised, proselytising hordes into a nihilistic, tyrannical, dehumanised environmental disaster, but before you do.... Have a draught on our new Uber fresh IPA! Soft and bouncy on the palate with liberal doses of IDAHO 7, AZZECA and CITRA CRYO transmitting super clean levels of tropical crush and ripe fleshy dankness.
Wylam Sleepwalking Into Dystopia
Tasaisen samea, hedelmäisen keltainen olut valkealla ja riittoisalla vaahdolla. Tuoksu tuttuun tapaan trooppisen aromaattinen, sitruksen sävyjä runsain mitoin tunnustava ja samalla totutun puhutteleva. Mango, kiivi, papaija, ananas, passion... Kirjo on moninainen, parfymaattisia piirteitä omaava ja samaan aikaan sopivan karhea.

Maku hemmottelee suuta. Hivenen karhea, monipuolinen ja hyvällä tapaa kepeäluonteinen tunnelma tursuaa tropiikin vaaleita sävyjä, jotka tiivistyvät loppua kohden sitrusmaisemmaksi, kevyen yrttilisän tehostamaksi greippisyydeksi, joka jatkaa marssiaan hamaan iltamyöhään asti. Alkupuolen täyttää tuoksussakin mainitut mangot, ananakset, aprikoosit ja kiivit hedelmälihoineen, sitruksen täydentäessä tuntua mehukkuudellaan, mutta myös kuorellaan.

Ylimehukkaaksi kokonaisuutta ei missään vaiheessa voi kuitenkaan kuvailla, vaan aika kuivissa merkeissä oluesta nautitaan. Jälkimaun keskivaiheilta alkaa myös kohtalainen humalan polte. Vakuuttavaa jälkeä Wylamilta taas kerran!

Pisteet: 40/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti