lauantai 8. kesäkuuta 2019

Cloudwater West Coast IPA (S•S19)

Cloudwater West Coast IPA (S•S19)
Vaikka Cloudwater tuo nykyään mieleen lähinnä suloisen sameat ja aromaattiset aamupalamehu-IPAt, osataan siellä myös vähän ”old schoolimmatkin” humalailoittelut hienosti. Panimon 7,5-prosenttinen West Coast IPA onkin oiva muistutus tästä ja sai taas hetken tauon jälkeen tajuamaan, kuinka ikävä puravalinjaisempiakin nautintojuomia tässä on ollutkin. NEIPA ja Brut toki puhuttelevat ja toimivat tarpeettomankin hienosti, mutta väliin aina kaipailee vähän särmikkäämpääkin rutistusta. Sitä Pienen näyte-erästä löytynyt Cloudwater West Coast IPA sopivasti tarjoilikin.
The West Coast IPA is a modern classic that changed perceptions of what beer could be, and paved the way for today's craft beer scene. Our own approach is informed by experiences working with trailblazing brewers and diving deep into their celebrated beers, so this delivers the hallmark layered bitterness and a clean, dry, resinous finish alongside punchy flavours provided by a blend of modern and classic hop varietals.
Cloudwater West Coast IPA (S•S19)
Meripihkainen, kirkas ja valkean vaahdon nostava olut. Tuoksussa aika tiukkaa havukkuutta, hiven pihkaa, runsaampaa appelsiiniä ja sitrusta sekä kevyt silaus yrttisyyttä. Aika tiukka ja purevalinjainen.

Napakka maku tarjoaa alkuun aprikoosista hedelmää, appelsiinista sitrushedelmäisyyttä ja pihkaa, loppu etenee greippisemmissä, havuisissa ja yrttisen tuoreissa tunnelmissa. Jälkiliuku on katkera ja greippinen. Suoraviivainen ja pitkä... True west coast. Tätä on ollut vähän ikävä!

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti