tiistai 27. lokakuuta 2020

FrauGruber Going Sideways

FrauGruber Going Sideways
 

Olen tässä muutamien oluiden mittaisella matkalla tykästynyt kovasti FrauGruberin tarjontaan. Saksalaisten edesottamukset eivät aina ehkä aivan suurinta wow-osastoa edusta, mutta joka tapauksessa oluiden itsepintaisen korkealla ja viivasuoran tasaisena pysyttelevä yleistaso kertoo vahvaa sanomaansa siitä, että jotain Saksanmaalla tehdään oikein. Homma toimii ja jälki on ollut sen mukaista.

Tältä polulta ei poikkea myöskään tämä hieno ja samea Going Sideways IPAkaan. BBC Citralla ja Mosaicilla sekä Cashmerella ja Loralilla humaloitu olut virittää makuhermot oikeinkin vastaanottavaisiksi, eikä lasin tyhjentyessä tohdi muuta kuin nauttia.

FrauGruber Going Sideways

Vaaleankeltainen, hedelmäisen samea olut nätillä vaahdolla. Tuoksun vaalea, parfymaattinen, greipinkuorinen ja kepeän runsas aromikkuus tuo mieleen TAP5:n tuulahduksen eikä mieleyhtymä lainkaan huono asia ole. 

Maku jatkaa tuoksun linjoilla ja greippisyys korostuu ja sen olomuoto tarjoilee itseään monipuolisesti. Etenkin kuorta löytyy sekä tuoreena että kuivattuna. Parfymaattinen kuivakukkaisuus, vaalean hedelmäinen, kuiva aromikkuus on samaan aikaan kaikkialle ulottuvaa ja eloisan kepeää. Hurmaava olut. 

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti