sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Cloudwater Living To Endlessly Chew Food - Idaho 7 & Strata

Cloudwater Living To Endlessly Chew Food - Idaho 7 & Strata

Paavolaan oli viimereissulla iskeytynyt kourallinen Cloudwaterin oluita ja näkyipä samoja naamoja olevan myös Palokan Cittarin hyllyssä ennen remonttievakkoa. Lahdessa hinta oli muuten paljon tolkullisempi, kun yleensä asetelma on tuntunut olevan toisin päin (huom! yksittäisten tuotteiden satunnaisen vertailun perusteeella). Kuten monesti todettua, kiinnostavat nämä hieman kevyemmät humalapommit tällä hetkellä varsin kovasti, joten päädyin valinnassani manchesterilaisten nelipinnaiseen ruokateema-IPAan, Living To Endlessly Chew Foodiin.

Idaho 7:lla ja Stratalla humaloitu olut on osa ”jännää” Pale Ale -trilogiaa, jonka jäseniä kehoitetaan rohkeasti sekoittelemaan keskenään. Single can -nautintotapakin on kuitenkin ihan sallittua toimintaa ja tässä tyylissä ajattelin itsekin pysytellä. Nelipinnaisen kolmikon kantavana ajatuksena on humallajikkeiden vertailu, mikä ei sinällään mikään uusi idea ole. Living To Eat nojaa itärannikon antimiin, Eating To Live tarjoilee hedelmiä west coastilta ja tämän kolmannen yksilön ilmeisenä teemana ovat tämän hetken trendilajikkeet.

Toteutus ei kuitenkaan yllä sille tasolle, mille viime aikoina useampi kevyempikin tuotos on itsensä vakioinut. Pitkästä aikaa kevyt trendi-IPA maistuu vahvuiseltaan, tässä tapauksessa jopa reilusti itsensä alittavalta. Aika laimeaa sen anti nimittäin on…


Cloudwater Living To Endlessly Chew Food - Idaho 7 & Strata

Sameaakin sameampi, hedelmäisen keltainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksun melko trooppisessa tunnelmassa on aprikoosia, mandariinia, sitrusta ja vähän greippiäkin. Varsin hyvä, mikäpäs siinä.  

Makupuoli on vähän hakevampi. Pitkästä aikaa kevyehkö sameus-IPA, joka on turhan vetinen. Trooppista monsuunia se kyllä tarjoilee, mutta hedelmäpuhurin mukana tulee myös sade. Tuoksun määreet täyttyvät maussakin ja hyvältähän tuo toki vaikuttaa. Tausta vain on auttamatta ohkainen. Ihan kiva, vähän turha ostos.

Pisteet: 28/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti