perjantai 9. lokakuuta 2020

Left Handed Giant Lay It Down

Left Handed Giant Lay It Down

Bristolilainen Left Handed Giant on tuttu tekijä Pienen maahantuonnin myötä ja Jyvässeudulla sen makuja on usein tarjolla mm. Palokan Citymarketin juomaosastolla. Lay It Down on kuitenkin hankittu etämyynnin kautta Tanskasta, vahvuutta kun löytyy NEIPAlle melko optimit eli 6,5%. Samea humalaherkku on aateloitu Nelson Sauvinin, Azaccan ja Centennialin voimin eikä lopputulemaa käy moittiminen, joskaan ei aivan kärkijuomaksikaan lajissaan ylistäminen.

Perusvarma ja maistuva paketti tästä kaikesta huolimatta ja jälleen kerran sellainen tuote, johon tarttuu vasemmalla kädellä kuin huomaamattaan, eikä ole lainkaan harmistunut kun ostoksen jääkaapistaan löytää.

Left Handed Giant Lay It Down

Hedelmäisen samea, vaaleankeltainen olut runsaalla vaahdolla. Tuoksu on hieno. Tropiikin hedelmien joukkoon on mahdutettu myös kevyen valkoviinimäisiä piirteitä, samoin hienoista vadelmapensaan muhevaa lehtisyyttä. Sitruspuolelta esiin nousee myös mandariinisuutta.

Maku on niinikään hyvä. Mandariini, sitrus, aprikoosi ja mango. Nyt kevyemmin valkoviinimäisyyttä, mutta hieman enemmälti jotain marjapensaanlehtisyyttä. Melko muheva, muttei mehukas. Varsin hyvä, muttei kärkiotos. Toimivaa tavaraa LHG:ltä joka tapauksessa. 

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti