torstai 20. toukokuuta 2021

Prairie Screenshot

Prairie Screenshot

Prairien Screenshot päätti melko pitkän tauon tulsalaistoimijan oluiden kohdalla. Menneinä vuosina näitä on tullut jokunen nautittua aina silloin tällöin ja kyllähän tähän kahvistouttiinkin ihan mielellään tarttui. Imperial stout with Hazelnut roasted coffee, kertoo meille pullon vähäinen infoteksti eli paahdetta, lämpöä ja kenties pähkinäisiä aromeita on odotettavissa. Pastryhommiksi näemmä myös menee, mutta melko vähällä makeudella tästä lopulta selvitään ja tunnelma on oikeastaan varsin nautinnollinen. Runsaudesta ei myöskään ole pulaa, sillä vahvuuslukemaksi on merkattu 11,0%.  Sen pidemmittä puheitta sitten itse tuotteen kimppuun. Etikettikuvituksessa riittikin tutkailtavaa hitaasti huvenneen arvojuoman ratoksi.

Prairie Screenshot

Sysimusta, hidas ja hennon, ruskean vaahtorenkaan kruunaama olut. Paahtunut, tummanpuhuva ja runsas tuoksu on päällystetty hasselpähkinäisellä leivosmaisuudella. Omnipollon pahimpiin esanssisuuksiin ei silti ylletä eli turhan äitelää, tai edes kovinkaan makeaa se ei tunnu olevan.

Maku on monipuolinen, Nutellalla sivelty, mutta myös kivan kahvinen. Paahteisuutta löytyy takaa kivasti muutenkin, kevyttä vohvelimaisuutta myös. Vaikka varoituksen merkit etikettiin oli painettukin, odotin silti enemmän kahvisuuteen nojaavaa kokemusta. Runsas makumaailma on "pettymyksestä" huolimatta varsin puhuttelevaa mallia, joten mikäs tässä hidasta olutta rauhassa hörpötellessä. Hyvää Prairien laatua, tuttuun tapaan.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti