torstai 10. helmikuuta 2022

Himo x ETKO Määräys

Himo x ETKO Määräys

Tämä on Määräys, Himon ja ETKOn yhteistyön hedelmä. Viisipinnainen, samean laidan humaltanssi nojaa aromaattisessa nosteessaan Nelson Sauvinin, Citran sekä HBC 586:n varaan. ETKOltahan näitä kauppavahvuisia(kin) lajiedustajia on tullut ulos aika laajalla skaalalla laadun pysyessä korkeana, eikä tämän kollaboraation kohdalla ole mitään notkahduksen suuntaan viittaavaakaan. Vallan mainiota kamaa ja näitä yhteiskeittoja muutaman maistelleena on pakko myöntää, että Himon kotikeittämön startti kiinnostelee kyllä kovasti. 

Kaunis, touhukkaan vaahtokerroksen alle asettuva, vaaleankeltainen, haaleaan taittava ja samea olut. Tuoksu on hieno, hyvin aromaattinen ja raikas. Tropiikin vaaleaa hedelmää, limen kuorta, sitrusta.

Maku on oivallinen, osuu yksiin mieltymysten kanssa. Hyvin vaaleapiirteinen, limen kuoren ja kepeän sitruksen tahdittama, trooppisarominen ja kepeydestään huolimatta runsasmakuinen. Kevyttä sitrusyrttiä lopussa, ei mainittavaa katkeruutta, ehkä hienoista greipin kuorta kumminkin. Vedettävä, maistuva ja sessiotava. Toimii.

Pisteet : 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti