lauantai 19. tammikuuta 2019

Omnipollo Aurora

Omnipollo Aurora

Omnipollon tuotantolinjalta on tullut myös varsin toimivaa vehnä-IPAa. Tuote on valmistettu De Proefilla Belgiassa ja sen rungosta löytyy ohra- ja vehnämaltaiden lisäksi myös kauramallasta. Humalointi on komian etiketin mukaan hoidettu Galaxyllä ja Mosaicilla, joten senkin myötä paketin pitäisi olla kunnossa. Vehnä-IPAa onkin tyylisuuntana ollut hienoinen ikävä. Ei sillä, että se järin harvinainen meilläkään olisi, mutta jotenkin se vain tuntuu omaan makuun aina toimivan. Pitäisi hankkia useammin…

Omnipollo Aurora
Vaalea, haaleankeltainen ja sameanlainen olut kepeällä, valkealla vaahdolla. Tuoksu on hieno, vaalean trooppinen ilman turhia makeuden ryöppyjä. Kuiva, vaalea, hedelmäinen ja aromaattinen. Tietty sitruksinenkin.

Maku toistaa tuoksua. Todella raikas ja sopivan suoraviivainen vehnä-IPA trooppisen aromaattisessa, mukavasti rutistavan sitruksen päättävässä muodossa. Tropiikista on tosiaan poimittu lähinnä vaaleita sävyjä menon ollessa kevytkenkäistä ja makeutta välttelevää. Toimii todella hienosti.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti