tiistai 16. maaliskuuta 2021

Roihuvuoren Ihana Inkivääri - Luomukombucha

Roihuvuoren Ihana Inkivääri - Luomukombucha

Kombuchasta on tullut tarinoitua Olutkellarissa aiemminkin ja sitähän meidän taloudessa kuluukin hyvin tasaiseen tahtiin. Vanhojen tuttujen ja selviksi suosikeiksi jo vakiintuneiden tuotteiden ohessa on myös mukava kartoittaa alati kasvavan tarjonnan mukanaan tuomia uusia makuja. Nykyisin onkin jo ilahduttavan helppo pysytellä kotimaisten tekijöiden parissa, kun kombuchan tarjonta on parissa vuodessa kasvanut hurjasti samalla, kun tekijöidenkin määrä on lisääntynyt.

Vuonna 2019 toiminansa aloittanut Roihuvuoren Virvoitusjuoma on myös saanut kasvatettua levikkiään jo Keski-Suomeenkin ja kahden makuvaihtoehdon voimin maata valloittavan yrityksen tuotteita on tullut vastaan jo ainakin Palokan Citymarketissa. Voi saada muualtakin.

itse kun en marjamaustetuista kombuchoista oikein välitä, suuntautuu katse useimmiten sitrushedelmälinjalle ja inkiväärisempien makujen suuntaan. Inkiväärihän on asia, mitä opin sietämään, ymmärtämään ja loppuviimein rakastamaan nimenomaan kombuchan ansiosta. Senpä vuoksi myös Roihuvuoren luomuraaka-aineisiin nojautuva Inkivääri-kombucha herätti mielenkiintoni jo syksyllä, eikä tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, kun hyllyn viimeinen pullo heittäytyi ostoskoriin Palokan Citymarketin kylmäkaapista. Uusien makujen testailu onkin usein palkitsevaa, sillä taas tuli vastaan yksi raikkaan pirskahteleva ja kesäinen tuttavuus.

Jatkossa tätäkin saa roihuvuorelaisten tiedotuksen mukaan myös tölkeissä.

Roihuvuoren Ihana Inkivääri - Luomukombucha

Onpas miellyttävä tuttavuus. Inkivääriä piisaa makupuolella runsain mitoin, vaikka tuoksu vähän miedoksi jäikin. Pirteät, pienikuplaiset ja terävät hiilihapot tekevät tunnelmasta raikkaan ja pirteän, mihin inkiväärin tarjoama makumaailma istuu erittäin hienosti. Todella maistuvaa, kesäisen pirteää kombuchaa.

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti