perjantai 19. elokuuta 2022

Hertl ATER Schtrong

Hertl ATER Schtrong

Viimekesän Hertl-kimara tarjoili hienoja elämyksiä, eikä matkaan tule kuprua maltaisen maibockin äärelläkään. Taiteilijaduo ATE:n kuvittamat saksalaisoluet osuivat makuhermoon laajalla rintamalla, eikä Schtrong ole tässä sarjassa poikkeus.

Taideteokset näkyvät näin jälkikäteen tarkasteltuna olevan Hertlin omaan vakiotuotantoon kuuluvien oluiden etikettivedoksia, joten jos tuttuja ja silmää miellyttäviä etikettejä ei enää netissä vastaan tule, voi tutkaa viritellä panimon omaa nimeän kantavien oluiden taajuudelle. Samaa tavaraa vähän eri näköisessä paketissa. Esimerkiksi tämä ATER Schtrong tunnetaan myös nimellä Oma's Betthupferl.

Hertl ATER Schtrong

Punakka, meripihkainen olut runsaalla vaahdolla. Tuoksussa on tummahkoa, hieman imeltynyttä ja leipämäistä maltaisuutta, kevyttä mausteisuutta ja kohtalaista yrttisyyttä.

Maku on hieno. Karamellisoitunut, mallasleipäinen maltaisuus on homman ydin, jota yrttinen humalpurenta täydentää. Löytyy myös tummaa hedelmää, pientä pähkinämäisyyttä ja mausteisuuttakin. Varsin syvä, runsas ja monipuolinen. Todella mainio olut! 

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti