maanantai 1. elokuuta 2022

Hangaround & Nobody JKL Rap Special NEIPA

Hangaround & Nobody JKL Rap Special NEIPA

Liekö tässä kotomaan katu-uskottavin olut?

Räppipääkaupunki ansaitsee oman räppioluensa ja sen meille tarjoilee sameista sävelistä tunnettu Hangaround & Nobody -duo. Kaksikon JKL Rap Special NEIPA esittelee sanaseppiä vilisevän pitäjän sävyjä neljän paikalliskokoonpanon muodossa. Vaihtelevissa etiketeissä esiintymään pääsevät Toistuvat Yllätykset, Tohtori Getto, Urbaani Legenda ja itselleni kenties se maistuvin eli JKL Funk Days. Useampi kova nimi jää listalta uupumaankin, mutta laajasta valikoimasta on saatu kasaan varsin näyttävä otanta.

Itse olut on viis-piste-viis -pinnaista sumu-IPAa ja varsin mukavan kepeästi taittuvaa sellaista. Makumaailma kurkottaa tuttuun tapaan tropiikin tunnelmiin sitruskirjon tahdittaessa menoa. Meno on mukavan runsasta, mutta samaan aikaan kesäisen helppoa ja niin sanotusti vedettävää, eli tätä kelpaisi törpötellä sessiomielessä hyvästä klubikeikasta nauttien. Tai sitten puistokonsertissa oleillen. Vaihtoehtoja löytyy.

Hangaround & Nobody JKL Rap Special NEIPA

Samea, hedelmäisen keltainen, hieman haaleaan taittava olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on raikkaan trooppinen ja pehmeän aprikoosinen. Sitrusta, mangoa, paraguayoa...

Maku on hyvä ja täynnä tropiikin tunnelmia. Runsaanlainen, mutta ns. hyvin vedettävä. Erittäin hyvää tekemistä siis, kuten kiertolaiskaksikolla tapana näissä on ollutkin.

Aprikoosi, mango, sitrus ja lime saavat seurakseen myös muuta hedelmäisyyttä. Lopusta löytyy pientä ronskisti kuivahumaloidusta oluista tuttua karheutta, mikä tuo särmää hedelmäkirjon keskelle. Mainiota menoa, jälleen kerran.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti