torstai 11. elokuuta 2022

Azvex Holographic Principle

Azvex Holographic Principle

Hieman saksalaisen aivastukselta kuulostava Azvex oli itselleni tyystin uusi tuttavuus, kun sen tölkkiin Palokan Citymarketin Pien-kaapilla törmäsin. Koska matalapinnaiset trendipurkit kiehtovat mieltäni, valitsin muutaman vaihtoehdon joukosta mukaan tämän 3,7-prosenttisen Holographic Principlen.

Liverpoolilaisten Citralla ja Idaho 7:lla kuivahumaloitu pale ale nojaa lajin sameaan päätyyn ja tekee sen varsin hienosti. Runsasmakuinen olut ei piilottele kepeyttään, vaan kääntää sen edukseen raikkauden ja sessioitavuuden korostuneena ilmentymänä. Toimii sangen hienolla tapaa.

Azvex Holographic Principle

Samea, haalean vaaleankeltainen olut nostaa todella vuolaan vaahdon ja meinaa jo avattaessa tulla turhan innokkaasti ulos tölkistä. Tuoksu on hyvä, hieman karhean sitrusvetoinen ja vaalean trooppinen.  

Maku toimii ja on mukavan runsas. Sitrusta, greipin kuorta ja ananasta muiden tropiikin sävyjen täydentäessä taustalla. Varsin menevä ja vähän saippuainenkin tunnelma toimii hyvin. Olut ei piilota kepeyttään, muttei ole tarvettakaan. Tasapaino ja makujen runsaus on viritetty hyvälle tasolle sessioitavuutta unohtamatta. Hienoa menoa.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti