tiistai 14. marraskuuta 2017

Olutblogisessiot vol. 2Tuopillisen käyntiin polkaisemat olutblogisessiot saavat nyt jatkoa. Jounin ulkomailta varasta.. lainaama ajatus sai blogistien salaseurassa myötätuulisen vastaanoton ja ensimmäiset kirjoitussessiot nivottiin yhteen viimekuun puolella.

Tuopillisen aloituspostaus valottaa tarinaa ja sen taustoja hieman tarkemmin, mutta nyt olisi joka tapauksessa tarkoitus aktivoida kotimaista olutblogiskeneä kerta vuoteen julkaistavien yhteisarvioiden sijaan hieman tiivissyklisempään ja laaja-alaisempaan kirjoitteluun. Sounds like a plan!

Olutkellarihan ei ole aikaisemmin saanut lähdettyä näihin yhteispostauksiin mukaan, mutta niin vain nakki toisen session vetämiseen napsahti. Jouni heitti pallon niin sanotusti ilmaan ja vanha urheilumies sen siitä meni sitten nappaamaan. Ajatuksia sopivan aiheen suhteen löytyi ajan myötä melko montakin, mutta lukitaan se ensimmäinen, kun sitä tuli vähän kollegoille jo lupailtua. Eli:

Värin tunnustaminen voi nykyisin olla maistuvaakin ja sopia yhteen olutharrastuksenkin kanssa.

Olut ja penkkiurheilu


Aluksi ajattelin josko lähtisi ihan vaan urheilun merkeissä eteenpäin, mutta karu fakta taitaa olla, että blogistikaartin urheilulliset huippuhetket siintävät jo hieman kauempana menneisyydessä, kuin kukaan haluaisi myöntääkään. Aktiivisia penkkiurheilijoita joukosta sen sijaan tiedän löytyvän useampiakin, joten ehkä lajista riittäisi todenmukaisempia tarinoita ajan kultaamien kalajuttujen sijaan.

Laaja aihetta sopii lähestyä ihan mistä kuvakulmasta vain haluaakin. Tässä nyt muutamia, mutta lisääkin saa keksiä: Kuuluuko olut kisakatsomoon? Onko sen paikka paikallisseuran stadionin lehtereillä vai pitäisikö se sieltäkin piilottaa? Kuluuko tv:n ääressä peruslageria vai ehtiikö kisakiimalta syventyä runsaampiin makuihin? ”Onko aina pakko juua olutta”, vai meneekö jokin muu nautintoaine ennemmin? Kuinka päädyt valitsemaasi olueen ja vaihteleeko se esim. lajin tai joukkueiden mukaan? Reittaus ja matsi – kielletty yhdistelmä vaiko tuplasti nautintoa? Ja onko ihan oikeasti aina pakko olla olutta?

Jokseenkin helposti samaistuttava sarjakuvapätkä netin syövereistä...
Siitä sitten raapustelemaan. Laitetaan deadline tuonne kuun vaihteeseen eli josko 4.12 alkaen sopisi tarinaa laitella etteriin. Saadaan linnanjuhliin mennessä sitten nivottua jutut yhteen ja katseltua kolmannen session vetäjääkin...

3 kommenttia:

 1. Tässäpä tuumintoja:
  http://www.tuopillinen.fi/2017/12/sessio-2-olut-ja-snooker-voittamaton.html

  VastaaPoista
 2. Tässä omani, toivottavasti ehtii mukaan. https://olutkoira.wordpress.com/2017/12/06/sessio-2-olut-ja-penkkiurheilu-britanniassa-historiantunti/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii ehtii. Jokunen päivä menee että saan koosteen julki :)

   Poista