keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Mikkeller San Diego Murker Inc.

Mikkeller San Diego Murker Inc.
Samea New England –villitys on luonnollisesti levinnyt myös modernisti humaloitujen lagereiden maailmaan. Mikkellerin San Diegon alueyksikkö on sellaisen tietenkin lanseerannut ja lopputuloshan on perhanan hieno ja hyvänmakuinen. Sanoi trendin kanssa sisäisesti kärvistelevät vanhat parrat mitä hyvänsä.

Murker Inc. on humaloitu maistuvan Galaxyn voimin ja se kuului Mikkellerin verkkopuodin helmikuun olutpaketin sisältöön. Olut näkyy valmistetun joulukuun puolella ja nautintohetki ajoittui helmikuun puolivälin jälkeiselle viikolle. Oluen virallinen julkaisu muuten tapahtui jouluaaton aattona, joten siinä sitten pistettiin humalahörhöjen joulustressiin lisävaihdetta sillein sopivasti. Eikö mikään ole enää pyhää? Ei ole ja hyvä niin.

Sameaa NE style Lageria esittelyssä siis.

Mikkeller San Diego Murker Inc.
Haalean utuinen, vaaleankeltainen olut runsaan vaahtokannen alle loroteltuna. Puoli lasia kaatuu kirkkaana, utu nousee siis tölkin pohjilta. Kaadoin silti mukaan, koska New England -style mainittu.

Tuoksu on hyvä. Sitrusta, tuoretta ruohoa, mäntyä sekä vaaleaa hedelmää. Varsin raikas ja odotuksia ”vehreämpi” eli ei niin trooppiseksi tykitetty kuin olisi odottanut.

Maku yhtyy tuoksu tielle. Ruohikko on vahvakasvuista, vastaleikattua ja vehreää. Mukana on sitrusta, hiven greippiä, raikasta mäntyä sekä trooppista, vaaleaa hedelmää. Rustistus on melko hyvänoloista, läpi maun vaikuttavaa, lopussa otetta hieman kiristävää. 

Pirteä ilmestys, jossa tuo New England -lisä enempi vain näkyy kuin maistuu: maun puolesta menee ihan perus IPL-tarjonnan edustajasta, todella hyvästä sellaisesta.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti