lauantai 4. elokuuta 2018

Cool Head Brew Over The Galaxies v2.0

Cool Head Brew Over The Galaxies v2.0
  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 7,0
  • Panimo: Cool Head Brew, Tuusula, Suomi
Heinäkuun helteiden mukana Alkoon saapui myös samea tuusulalais-IPA. Cool Headin Over the Galaxies NEIPAn ensimmäinen versiointi jäi minulta aikanaan kokematta, mutta nyt markkinoille saapunut, hivenen viilattu (lue: runsaammin humaloitu) 2.0-versio lähti mukaan lähi-Alkon hyllystä.

Nimi antaa osviittaa tuotteen luonteesta. Galaxyahan tähän on sopivasti tungettu, mutta myös Vic Secretillä on paikkansa makukentässä. Aussihumalten alla makaa Golden Promise –maltaista rakennettu pohja. OtG ei kuitenkaan kuulu tyylilajin mehukkaimpien tuotteiden joukkoon vaan jää runsaassa trooppisuudessaan aika tuhdiksi kokemukseksi eli on enempi sellainen tunkkaisen sitrushedelmäinen, joskin ajan myötä aukenee ja parantaa juoksuaan.

Cool Head Brew Over The Galaxies v2.0
Samea, ananasmehumaisen keltainen eli vähän haalea, mutta silti mehukkaan näköinen. Tuoksu on hyvin hedelmäinen, jopa vähän raskas. Greippistä terävyyttä, pientä mausteisuutta, aika runsasta menoa noin ylipäänsä.

Maku on vähän suoraviivaisempi, napakampi, eikä ehkä ihan niin hyvä. Ihan jees toki, ei huippu kumminkaan. Paljon hedelmää, lähinnä vaaleasävyistä mallia eli ananasta, mangoa ja nektariinia. Loppua kohden korostuvaa greippiä, hiven myös potkivaa pippurisuutta.

Aika hyvää sittenkin, alkuun ei oikein iskenyt mutta kirjoittaessa maku vapautuu ja runsaus puhuttelee lopulta aika syvästi. Ei silti lajin huippu.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti