sunnuntai 11. syyskuuta 2022

Beer Hunter’s Mufloni UtopiAPA

Beer Hunter’s Mufloni UtopiAPA

  • Tyyli: New England Session IPA
  • Alk.%: 2,8
  • Panimo: Beer Hunter's, Pori, Suomi

Porilaispanimo Beer Hunter’skin on lähtenyt mukaan trendejä seuraavaan elintarviketehtailuun. Nämä sameat ja matalapinnaiset teokset kiehtovat mieltäni aina, joten kohtaaminen UtopiAPAn kanssa oli varsin mieluisa. 2,8-prosenttinen väriläiskä on humaloitu Galaxyn, Simcoen ja Cashmeren voimin. 

Kevytkantainen näkemys humalvaltaisesta elämyksestä antaa itsestään runsaan aromaattisen muiston, jota maiskuttelee mielellään pidemmänkin hetken. Sessioitava, runsasmakuinen ja tarpeellisen kevyt ilmestys. Ohuus alkaa jo ehkä jossain vaiheessa alta paljastumaan, mutta nyansseista tässä vain puhutaan. Kokonaisuutena kehunsa ansainnut olut. Oispa omassa lähikaupassa 24/7. Hakisin.

Beer Hunter’s Mufloni UtopiAPA

Haalea, vaaleankeltainen ja, samea olut kaatuu lasiin valkean vaahdon kattamana. Tuoksu on aromaattisen sitruksinen, vaalean trooppinen ja kevyen greipinkuorinen. Raikas, kepeä, pirskahteleva.  

Maku on hyvä. Kepeää menoa runsaalla aromilastilla. Sitrussävyjä löytyy monessa muodossa, greipistä aistin kuoriosan tuoreutta ja taustaa hallinnoi yleinen, vaalea trooppisuus. Kevyttä, kuivaa ja raikasta menoa. Erittäin vedettä kokonaisuus. Loppu ehkä vähän hyytyy eli ohuus alkaa tuntua, mutta näissä lukemissa hyvinkin onnistunut painos. Tykkään.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti