tiistai 20. syyskuuta 2022

Mad Hopper Berry B. Goode

Mad Hopper Berry B. Goode

Neljäs maisteluun saatu Mad Hopperi kaartaa humalatarhoihin suuntautuneen kiertoajelun jälkeen marjametsän puolelle. Berry B. Goode esittelee mukavan mehukasta sourmenoa, jossa pääosaan on nostettu mustikka- ja vadelmasadon anti. Marjaisaa menoa on täydennetty vaniljan ja merisuolan voimin. Humalina keitossa toimivat Magnum ja Sorachi Ace, mallaspuolelta löytyy myös vehnää ja kauraa. Toimivaa on meno myös täällä sourpuolella.

This sour presents a harmony between yeast and lactic acid. Blueberry and raspberry puree is added at the end of fermentation to give this brew a finish that is balanced with sea salt. Whole vanilla pods were then added during aging to round out the flavors on this amazing brew!

Mad Hopper Berry B. Goode

Syvänpunainen olut kaatuu lasiin kuin mehumaijasta laskien. Vaaleanpunainen vaahto kertoo juoman todellisen luonteen. Tuoksussa vuorottelee vahvan mustikkainen ja vadelmainen marjaisuus. Happamuutta lähinnä marjaisassa muodossa, hieman myös vaniljaa.

Maku tuo mieleen mummon marjamehut. Napakan happamana vain. Vastapainona on kohtalaista pyöreyttä sekä pehmeää vaniljaisuutta. Mustikka ja vadelma vetävät pääosan vahvalla otteella. Runsas, soljuva... Tosi marjaisa ja mainio Sour.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti