keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Mad Hopper Hazy Bay

Mad Hopper Hazy Bay

New England -tyylisuunnan Palea Alea edustava Hazy Bay tuli Mad Hopperin näytepaketin mukana maisteltavaksi. Humalina tässä keitoksessa toimii El Dorado, Azacca sekä Strata ja lisäaineluettelossa mainitaan myös Mad Haze -oluen sakka eli pohjanesteen ja siihen suurena pitoisuutena suspendoituneen kiinteän hienojakoisen aineksen seos. Humalamujua ja sen sellaista ilmeisesti siis.

Muhjun lisäarvon ja tarkoituksen syvintä olemusta en maallikkona osaa arveloida, mutta tekijöillä tästä on varmasti hyvä visio ollut. Suotta sitä siis kummemmin jään miettimään. Humaljoukkiossa riittää hyvää ja kerroksellistakin tropiikin tunnelmaa ja tässä kohtaa makumaailmaa värittää myös paikoin Strataan liitetty, vähän dänkimpi yrttisyys, jopa kannabismainen vaikutelma. Tuota en aiemmin ole näin vahvana kokenut ja ehkä asiaan vaikuttaa myös etiketissä esiintyvä Snoop Dogg -viittaus. Hauska efekti joka tapauksessa ja vaikkei tämä minusta aivan Unicorn Farmin loisteliaisuuteen yllä, tuntuu töölöläisten samea meno toimivan kyllä hienolla tapaa.

This delightful, easydrinking NEPA is juicy and hazy like Snoop Dog’s backstage just before the show! Hazy Bay is boldly dry hopped to bring you a pleasant aroma and a mouth full of flavor. It goes well with spicy food but works on its own as a refreshing tropical elixir. Enjoy! Cheers!
Mad Hopper Hazy Bay

Samea, haalean vaaleankeltainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksu on aika mieto. Erilaisia sitrussävyjä ja vaaleaa trooppisuutta siitä päällimmäisenä löytyy. Hiljalleen nenä löytää vähän vehreämpää yrttisyyttäkin. U know...

Maku toimii hienosti. Sitrussävyjä, suoraa greippisyyttäkin. Jazz-tupakkainen yrttisyys tuo mukaan varsin omaleimaisen sävyn. Hedelmäisyys ei kuitenkaan peity ja vaikka olut onkin ns. tosi vedettävä, löytyy sen aromikirjosta paljon kerroksellisuutta. Mandariini, mango ja ananas taustoittivat menoa hyvin vaaleissa sävyissä. Tykkään.

Pisteet: 37/50


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti