maanantai 12. syyskuuta 2022

Himo Pisteytys

Himo Pisteytys
  • Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 7,0
  • Panimot: Panimo Himo, Bierkkala, Suomi

Olutkellari on nyt päässyt hyvin Himon makuun ja vielä olisi muutama esille nostettava arvio kirjoituspöydällä odottamassa. Puretaan sumaa reittausteknisesti hyvin nimetyllä Pisteytys West Coast IPAlla. Simcoella, Cascadella ja El Doradolla humaloitu seiskapinnainen olut lähti muiden himolaisten tapaan mukaan panimopuodin kylmähyllystä. Tällä kertaa ei siis kumarrella niin vahvasti tuoreimpien trendien perään, vaan nojataan aikanaan pahimpia olutjyyriä niin koville ottaneeseen, sittemmin pysyväksi jääneeseen muotivillitykseen eli jenkki-IPAan.

Himo Pisteytys

Vaaleankeltainen olut nätillä vaahdolla. Kevyen sumeaa, muttei trendikkään heisiä kuitenkaan. Tuoksussa kypsää hedelmää, sitrusta ja greippisyyttä. Vähän karamelliakin.

Maku on mainio. On rehtiä sitrusta, purevaa greippisyyttä ja kypsää hedelmäisyyttä. Mallastakin löytyy, mutta ehkä odotelmaa vähemmän. Karamellisuutta, pientä pihkaa ja tuoretta havuisuutta jää taustalle. Suussa kohtalaisen soljuva, pyöreyttä omaava olut, joka puree mukavasti. Tykkään. Kovasti.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti