lauantai 17. syyskuuta 2022

Mad Hopper Greenback

Mad Hopper Greenback

Mad Hopperin hyvä Pale Ale -linja saa jatkoa vähän rapeamman tulkinnan tarjoavan Greenbackin muodossa. 45 IBUn rentoudella ratsastava olut on humaloitu Magnumin, Cascaden ja Simcoen voimin. Sen rungosta löytyy Pilsner-maltaan ohella myös Munichia. Kevyttä karamellisuutta antavan oluen tarjonta iskee makuhermoon mukavassa kulmassa ja muistuttelee taas siitä, kuinka hyvää kamaa myös nämä Hazy-aaltoa edeltäneetkin IPA-oluet taas ovatkaan.

Our American pale ale is a medium-bodied beer with hints of caramel. This beer also carries with it a toasted maltiness. The floral and citrus-like nose derives from the resinous American hops used in this brew.

Mad Hopper Greenback

Vaaleankeltainen, utuinen ja varsin kaunis olut runsaalla, kestävällä vaahdolla. Tuoksu on oivallinen. Löytyy sitrusta, havuisuutta sekä kevyttä karamellisuutta.

Maultaan tämä on hyvin toimiva veto. Sitrusta, lopussa myös greippisempää katkeroa... Tuoretta havuisuutta, kevyttä kukkaisuutta ja mallaspuolella aavistus karamellisuuttakin. Maistuva, juotavuudeltaan hyvin mitoitettu eli runsasmakuinen mutta samalla sessioitava. Iskee hyvin.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti