maanantai 6. huhtikuuta 2020

Brewski Monkey In A Piñata

Brewski Monkey In A Piñata
Brewskin kinky nahka-aasi hymähdytti ulkomuodollaan sen verran, että päätin testata tämänkin Powered by Pien -kaapin samean NEIPAn. Helsingborgilaisilla on ollut kaverinaan väkeä Tampa Bay Brewing Companyltä Jenkeistä saakka ja mehukkaaksikin kehutun sopan sopi odottaa olevan varsin suunmukaista herkuttelua.

No, harvemmin Brewskin tekosten äärellä on saanut pettymyksen tunteita puserostaan rutistella, mutta tällä kertaa makukokemus ei oikein iskenyt ja vähän jäi semmoinen kuva, ettei tuotteen tarjonta ollut aivan sitä, mitä sen valmistajien ajatuksista oli ymmärrettävissä. Mehukkuutta ei löytynyt kuin jostain netin esittelytekstistä ja sinällään mukavan napakanlainen sekä kuiva makumaailma äityi paikoin kovin karheaksi, pisteliään tuikkivaksi – tasapainoisuus ei ollut päivän sana.

Brewski Monkey In A Piñata
Haalean vaalea, vaaleavaahtoinen ja melko samea olut. Raikas tuoksu on sitruspainotteinen, melko suoraviivainen ja särmikäs. Aromikkaampaakin otetta on toki tarjolla, mutta esimerkiksi mehukkaaksi tuoksua ei voi sanoa.

Maku noudattelee tuoksun linjoja. Vaalea trooppisuus keskittyy sitrusvetoisuuteen ja loppua kohden greippisempi purevuus kiristää otettaan. Aika suoraviivainen ja napakka, alkupuoliskolla kohtalaisen laajamittaista aromikkuuttaan myös esittelevä kokonaisuus. Kuivuus kirittää tiukkaa tunnelmaa entisestään, mutta jotenkin myös tuntuu, ettei tasapaino oikein ole hallussa. Terävyys lyö hieman yli, eikä se minusta puhtaasti runsaan katkeron piikkiin mene. Ei paha, muttei kyllä Brewskin parastakaan tarjontaa.

Pisteet: 32/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti