sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Moose on the Loose APA #1

Moose on the Loose APA #1
Moose on the Loosen seuraava testiolut on panimon Hop Moose -sarjan avannut, Cascadella, Idaho #7:lla ja Eurekalla humaloitu APA #1. Ytimekkään ja selkeän nimen taakse kätkeytyykin hyväotteinen, suoraviivaisen ja rehdin, ”vanhan kunnon” American Pale Ale -tyylin edustaja.

Tyylikkään pelkistetty etiketti näyttää hyvältä ja on miellyttävän informatiivinenkin. Päähirven tervehdyksen lisäksi sen sivupuolelta löytyy listaus oluen raaka-aineista maltaiden (Pilsner, Crystal 150, Cara Pale & Cookie) sekä humalten osalta. IBUtkin on listattu ja niitä löytyy kivasti 60:n yksikön verran.
Täs olis oikein mahtava APA. Humaloitu reilulla otteella Amerikan humaloilla. Raikastettu sopivasti katkeroilla ja mallasta pehmentämässä makunautintoa.
Moose on the Loose APA #1
Vaaleankeltainen, hieman utuinen ja valkean vaahdon nostava olut. Tuoksu on raikkaan sitrushedelmäinen. Vaikuttaa rehdin suoraviivaisella.

Maku toistaa tuoksua. Heh, kunnon APAa! Siis hyvässä mielessä, viime aikoina kun on uitu lähinnä sameissa, mehukkaissa tunnelmissa. Eli greippistä katkeroa on aika kivasti ja muutoinkin sitrusvetoinen paketti on napakka, raikas ja ”perinteikkään” suoraviivainen. Hyvä APA!

Pisteet: 35/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti