perjantai 12. kesäkuuta 2020

Dry & Bitter x Fierce Mirrored Signal

Dry & Bitter x Fierce Mirrored Signal
Dry & Bitterin Flight Passagen äärellä tuli harmitetua, etten napannut testiin useampaakin tanskalaispanimon olutta. Sama virhe toistui tällä kertaa Mirrored Signalin kanssa ja taas kerran jäi harmittamaan. Näitä nimittäin kahlaisi läpi mieluusti enemmänkin. Ehkä ensi kerralla muistan tämän opin.

Mirrored Signal on jälleen varsin sameaa tarjontaa esittelevä, runsaan aromirikas ja maistuva imperiaalinen New England IPA. Vahvuutta siltä löytyy 8,4:n prosenttiyksikön verran ja mukana keittelemässä on ollut väkeä skottilaisen Fierce Brewingin puolelta. Tupla-NEIPA on kuivahumaloitu Galazylla, Wai-itillä ja Ekuanotilla. Sen runkoa samentaa ja muhkeuttaa kauralataus, eikä tästä oluen kyllä ihan kamalasti parantua enää kannata. Nätti pakkaus on tilattu joku aika sitten Kihoskhista ja oli aika tuorettakin, huhtikuun lopussa tölkitettyä siis.
Communications are reflected and refracted, dispatches sent and received. Our thoughts and missives are bounced around this world and beyond. We created this signal with our friends at Fierce Beer. Our back-and-forth brought about an emblazed Double IPA. Mirrored Signal features Galaxy, Wai-iti and Ekuanot in the dry-hop, with a soft creamy mouthfeel that cloaks its intoxicating message.
Dry & Bitter x Fierce Mirrored Signal
Samea, hedelmäisen keltainen, runsaan ja mehevän vaahdon nostava olut. Tuoksu on hyvä, muttei mahdottoman runsas. Appelsiinin kuorta, limeä, tropiikin hedelmää, karviaisia ja ehkä vähän rypälemäisyyttäkin.

Maku on mainio. Sitrushedelmäinen, appelsiininen, kevyttä aprikoosia ja papaijaa annostelemaan makumaailma tarjoaa paljon. Lime, karviaismainen marjaisuus ja hento yrttisyys toimivat hyvin. Kuiva, jälkimaussa jopa eukalyptusmäisen raikas kokonaisuus on kiehtova. Eipä ole Ekuanotin tätä puolta ennen näin hyvin tullut todistettua. Juotavuus on tapissaan, mikä tämänvahvuiselle oluelle on kyllä jo vähän riskialtis ominaisuus. Makua onneksi piisaa, mikä ehkä pakottaa pieneen pohdiskeluun. Perhanan toimiva olut, siitä ei pääse taaskaan mihinkään.

Pisteet: 41/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti