sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Sudden Death Hazedalic Daydream

Sudden Death Hazedalic Daydream

Sudden Deathin Hazedalic Daydream kiinnosteli aika kivojen huhupuheiden perusteella sen verran, että nappasin sen mukaan taannoiseen Kihoskhin pakettiin. Kasipinnainen, kahteen kertaan kuivahumaloitu tupla-NEIPA esiintyykin varsin vuorovaikutteisesti, vaikkei aivan napakymppi olekaan. Hyvää jatkoa itselle melko vähäiseksi jääneiden Sudden Death -oluiden sarjaan. Kehunsa ovat kyllä ansainneet.

Oluen esittelyteksti on muuten aika osuva: You can only trust yourself and the first six Black Sabbath Albums! No, Ozzy & Co.:n musiikillisista ansioista on paha lähteä vääntämään, vaikken ko. orkesterin seuraajiin lukeudukaan. Harvaan asiaan on tosiaan kuitenkin hankala luottaa ja siksipä onkin hauskaa, että toisaalla Hazedalic Daydreamin humalakomboksi luetellaan Chinook, Citra, Motueka ja Simcoa, kun taas jossain tuli vastaan Motuekan paikan ottanut Galaxykin. Ei tietty ole harvinaista, että humalalajit eläisivät hieman keitosta toiseen, joten ei siihen kannattane takertua. Hyvää olutta kun on lasissa, ei juuri muulla ole väliä.

Olut on suddendeathilaisten tapaan käyty panemassa Camban vuokratiloissa eli Fraugruberin hallissa Gundelfingen Old Factoryllä.

Sudden Death Hazedalic Daydream
Sameahko, vaaleankeltainen olut runsaalla ja valkealla vaahdolla. Tuoksu on varsin hedelmäinen, ei ainoastaan sitruksiin nojaava, vaan myös vaaleampaa tropiikin sävyjä esiin tasavertaisesti nostava.

Maku on samoilla linjoilla. Sitrusta toki, sekä raastettuna kuorena että itsenään. Samoille apajille nousee myös passionia, aprikoosia ja ananasta. Mandariininen mehukkuus taustoittaa menoa kivasti, mutta myös sopivaa kuivuutta löytyy, samoin loppumakuun kevyen katkeron kanssa mukaan tulevaa kukkaisuutta ja ehkä hentoista mausteisuuttakin. Vahvuus on taas erittäin hyvin piilossa ja olut on pelottavan kevyesti siemailtavissa. Ehkei se makumaailma sen myötä aivan muhkeimpaan tai rönsyilevimpään esitykseen ylläkään. Toimivaa tekemistä joka tapauksessa.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti